Join Now

Click here to join our
growing community:

JOIN LOGIN



Forum

New Topic
My Topics
Search


Comments

Activating Domain Name 2
December 23
Changing Cart Colors
September 28
Onboarding Sequence
September 23
Social Module
September 23
Getting Class Setup
September 22




Copyright © 2020
Terms of Use
Privacy Policy
BoltWire

Boltwire Messages Not Display

Posted 03/09/21 by Kasey Norton

Dan You may already know this but just in case you don't, the messages aren't displaying here on Boltwire. I got on to go through a message you sent me about revisions I need to make and they aren't showing.


Comments



Posted by Dan Vis on 09/03/20
I saw that the core download was missing the site.auth.info page so I added it. Unfortunately that caused some side affects. So I just need to adjust the settings on that and then add it back. :)

Another task for another day!
Posted by Kasey Norton on 09/03/20
Dan Yeah I see it's at 109. I'm embarrassed by that, actually 😂 I want to learn this stuff and you're the one paying the price for it. Please know how grateful I am! PS. Yes, I was talking about the inbox messages and they are definitely displaying again! Thank you!
Posted by Dan Vis on 09/03/20
I think that may have been a temporary issue while I was trying to debug your account. I just logged in your account and see all the mesages. 109! Wow.

Let me know if you meant something else. I'm assuming you meant the messages in your inbox.

PS. I think I have both your bug reports fixed. Managing to keep up... :)




Join Us

To read more posts, or to leave a comment, join our FREE community...

JOIN NOW